Efter regn kommer solsken! ♡

Så sant så :) Det var riktigt dåligt väder imorse. Regn och blåste ordentligt. Men nu är det underbart väder. Hoppas det håller sig såhär hela dagen så blir det en riktigt bra Valborg :) Puss ♡

Behöver gå till frisören

Mitt hår ser inte okej ut. Får gå till frissan i början av juni då min lön jag fick förra veckan redan är slut. Jippi! Jag gillar inte att vara pank. Men lönen är inte så stor och enorma räkningar. Men i juni måste jag avvara några hundra kr. Det är högst på listan just nu ♡Påväg hem ♡

Nu är jag äntligen påväg hem. Tåget var såklart försenat så kommer missa bussen. Alltid lika roligt. Men kommer väl hem tillslut.

Cyklar ju 6 km varje dag. Så träning får jag. När man säger 6 km låter det inte så mycket men det är mer än det låter och absolut jobbigare då man är otränad från vintern. Men snart kommer det bli en dans på rosor utan taggarna! :)

Imorgon slutar jag 14:00. Riktigt härligt. Funderar på att ha en fika med en fd polare och se om vi kan rädda vänskapen. Tveksamt men jag tänker ändå försöka så får vi se :)

Puss ♡