Det nya livet har börjat.

Ja du läste rätt. Jag har börjat mitt nya liv. Har börjat gymma 2 dagar i veckan. Som är fastspikade. Men sen drar jag ju till gymmet annars också. Tex imorgon. Har en app som räknar mina kalorier. Så hitills har det gått riktigt bra. Visserligen började jag i fredags. Så en vecka nu. Och det går ju bra :) 

Hoppas att jag når mina mål innan sommaren. Och skriver mera detaljerat en annan dag. Somnar snart. Godnatt. 

Tankar.

Jag vill göra en del förändringar i mitt liv. Vissa stora och vissa små.
 
Eget boende -  Jag skulle jättegärna flytta hemifrån igen. Bygga upp ett eget liv. En lägenhet som jag kan förvandla till mig. Min prägel på det. Gillar inredning men här hemma är det ingen ide med alla djur och trång utrymme och så men som sagt en viktig del.
 
Utbildning - Mina barnmorskedrömmar lever! Det kan jag lova. Men jag har gjort en liten planering att jag ska fixa fast jobb och eget boende innan jag läser ett ämne på komvux på distans. Sen söka in till högskolan och ha jobbat tills dess. Jag vet inte om den planen håller men det är något jag ska försöka med.
 
Fast jobb - Ja fast jobb är något jag jobbar på. Jag hoppas jag faktiskt får ett snart. Hoppet finns absolut. Så hittar jag ett jobb eller rättare sagt om ett jobb hittar mig. Så kommer en del av mitt liv bli bättre. Det ovanstånde blir lättare att ordna upp. 
 
Kärlek - Ja någon prince charming har man ju inte stött på än. Men jag är ju kräsen när det gäller killar. Men jag hoppas verkligen han finns därute någonstans. Det är bara att hålla ögonen öppna för att leta gör en bara besviken. 
 
Hälsan - Den jobbar jag verkligen på. Gick ner nästan 9 kg i höstas. Och hoppas på lite mera under våren. Beach 2013 absolut. Men det är mycket jobb. Nu ska jag börja träna för att få bort det sista. Tror det blir gymkort i februari faktiskt. Jag mår så mycket bättre när jag kan sätta på mig ett par jeans jag inte kunnat förut eller märker när en tröja är förstor. Sådana småsaker förgyller verkligen livet. 
 
Bloggen - Den behöver en rejäl makeover verkligen! Men jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Vill ha hälsan först så jag kan bli fotograferad. Vill vara nöjd med mig själv först. Vill ha en elegant med wow header. Och ändra om lite småsaker. Jag vill att min blogg ska bli intressant och läsvärd. Då jag vet att den inte är så mycket för världen just nu. 
 
Vänner och familj har jag ju redan så det är inget jag vill förbättra! Och såklart har jag min älskade lilla tösabit Teddy. 
 

Hmm..

 
Men jag har tänkt på det ett tag. Och jag vet att man ska vara nöjd med hur man ser ut. Men om jag inte är nöjd, borde jag ju få ändra mitt utseende eller? Om jag vill gå ner några kilo för att jag känner mig mera bekväm i min kropp då borde jag få göra det.Om jag vill operera mig så borde jag få göra det. Först och främst är det min kropp och för det andra så vill jag känna mig bekväm i min egen kropp. Och det tycker jag ha jag rätt till. 

Och folk behöver inte oroa sig att jag får anorexia eftersom jag är kraftigt byggd så jag kan inte bli "mager" så det tycker inte jag att folk ska hänga upp sig på och så älskar jag mat förmycket. 

Och jag vill operera brösten, jag vill inte göra dem större. Jag vill bara ändra lite på dem. Och det tycker jag är okej. Då det faktiskt är MIN KROPP. 

Jag tycker folk ska acceptera mina beslut och jag orkar inte bry mig.