Update

Vad har hänt sen sist?
 
Fortfarande inget jobb men jag ska till arbetsförmedlingen på måndag och hoppas de kan hjälpa mig. Jag är trött på att bara vara hemma, jag vill känna att jag gör nytta och meningsfullt. Ekonomin är inget problem för mig, jag klarar mig på det jag får så när jag får jobb kommer det bara handla om att spara lite mer pengar. Jag är inte så mycket för att spendera pengar.
 
På onsdag ska jag till Stockholm, fixa mina ögon. Finns en tjej jag gått till i 2 år så vill verkligen inte byta då jag är så nöjd. Jag permanentar mina ögonfransar (De ligger neråt och ser fransarna när jag tittar) och sen så brukar jag färga dem svarta så det behövs inget smink. Brukar även vaxa ögonbrynen, de blir skitsnygga då!
 
- Körkortet. Ska börja övningsköra imorgon är det tänkt. Tränar en del på teorin och det känns bra men det är körningen jag behöver öva mest på. När jag bevisat att jag kan teorin så kommer J börja övningsköra med mig. Han har lovat så nu kan han inte dra sig ur.
 
Jag har troligen IBS och läkaren bad mig att utesluta allt som gör att jag får ont i magen, vilket är inprincip allt. Men får mest ont när jag får i mig tung mat, det vill säga kolhydrater ochg socker. Så imorgon börjar jag med LCHF. Jag lovade mig själv att jag inte skulle börja med den dieten när den kom men jag tror verkligen att det kommer hjälpa min mage. Jag känner mig hela tiden svullen och magen har alltid en obekväm känsla. Jag har alltid känt av min mage på det sättet och enda gången jag inte känt av den så är det när jag inte ätit. Men då har jag ont för att jag är hungrig. Så jag ger LCHF en chans, iallafall till jul.
 
 

8 oktober 2015

Hejsan.
 
Nu kommer vi till den där svåra delen igen. Vad ska jag skriva om? Jag har oftast svårt att hitta ett ämne och jag anser att vad jag gör om dagarna inte är så intressanta att folk vill veta. Även om jag vet att det inte är någon som läser bloggen.
 
Igår drog min pojke iväg på äventyr och var borta 7 timmar. Jag hade det ganska lugnt och skönt här i hans koja i skogen. Jag lagade mat, diskade och städade lite och sen blev det sitta och dega framför datorn. Jag insåg att jag hade massa bilder jag tagit med systemkameran som jag aldrig använt och funderar på att sälja bilderna. Kanske är ett dumt beslut, eller vad tycker ni? Om det nu är någon som trillar in här av misstag.
 
- Just nu så sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi har inga måsten idag men jag vill ändå hitta på något roligt eftersom jag åker hem imorgon och vi inte kommer kunna ses på minst 10 dagar. Sen jobbar han så oregelbundet så det kan bli fler dagar. Vi bor över 10 mil ifrån varandra just nu. Jag kan inte ta mig hit själv efterso det är 1 mil till den närmsta busshållplatsen. Visst kan jag gå den milen men vet inte riktigt om jag är så sugen på det.
 
Jag har inget körtkort men jag kommer börja göra det snart. Så fort min mamma blir godkänd. Jag känner att om jag ska bo här måste jag ha körkort. Det kommer aldrig fungera annars. Nu går det ju bra eftersom jag inte har något jobb men jag har gett mig fan på att jag ska ha ett innan 1 november. Wish me luck!
 
Min farmor kommer upp imorgon från Öland. Kommer vara hos oss iallafall en vecka till att börja med. Blir alltid att planera olika aktiviteter och äter speciell mat. Man kan ju inte servera makaroner och falukorv till farmor, det går verkligen inte. Men det blir nog några goda rätter, även jag ska försöka slänga ihop något. Jag har sett ett recept på färska vårrullar med mango och avokado som såg riktigt goda ut. Ska bara hitta receptet som mystiskt försvunnit från min telefon. Känns helt omöjligt att hitta.
 
Skriver nog lite ikväll. Ha det så bra!

Vet inte riktigt vad jag ska använda för rubrik.

Hejsan.
 
Det var ett tag sedan som jag var härinne och det har verkligen förändrats otroligt mycket på detta halvår. Nu behöver jag inte använda så mycket av mina htmlkunskaper längre. Tänk vad utvecklingen går framåt!
 
Jag vill så gärna börja blogga igen men jag känner att mitt liv är inte så intressant. Händer inte så mycket saker och någon nisch brukar inte fungera för jag håller mig oftast inte till den. Jag är lite inne på hälsa och träning, men jag är så okunnig om det. Min vikt har alltid varit ett problem för mig och jag försöker hålla mig på rätt spår. Lättare sagt en gjort! (Speciellt när ens pojkvän är största gottegrisen som finns).
Finns inte riktigt någon rutin i mitt liv just nu. Det är väldigt mycket en dag i taget. Har varit arbetslös sen i juli och eftersom min pojkvän jobbar lite huxflux blir det att man går efter när han är ledig. Min farfar gick bort sista augusti och jag är fortfarande i ett vakuum. Begravningen var för 2 veckor sedan och det känns väldigt konstigt. Han betydde så otroligt mycket för mig. Jag spenderade alla helger när jag var liten hos farmor och farfar. Även alla mina lov spenderas med dem tills jag blev ungefär 14 år. Jag älskade att vara med dem, jag hade inte så mycket kompisar eftersom jag vart mobbad och då blev det som en fristad hos farmor och farfar. Där var jag älskad och viktig. Jag var lycklig när jag var hos dem. Jag behövde aldrig tänka på skolan. Farmor höll mig sysselsatt med shoppning (även om det var hon som var mest för det) och bakning. Vi gjorde alltid massa saker hela tiden. Mina sommarlov spenderades med farfar på Öland i sommarstugan. Öland kommer alltid vara en del av mig. Farfar kommer alltid vara en del av mig. Han är min skyddsängel. Han har räddat mig från 3 trafikolyckor sedan han gick bort. Jag vill så gärna leva ett liv som jag vet att han ville att jag skulle göra. 
 
Det där blev djupt, det var inte riktigt meningen. Jag har inte riktigt pratat eller skrivit om honom så mycket. Jag försöker hålla det till mig själv. Jag vill vara stark.
 
- Jag har planer på att rusta upp bloggen. Jag vill ha den menyn jag har. Men vill kunna sätta annonser (bloggerfy) till vänster eller ovanför. Någon som kan hjälpa mig? Eftersom hela designen är så annorlunda nu så känner jag mig helt förvirrad.
 
Ha det bra!