Lite tankar ..

Blir man glad och lycklig fall man blir rik? För jag känner att självklart blir man glad och det är ju roligt med pengar. Men jag skulle nog mest känna mig glad över att jag är mera fri. Jag kan göra lite som jag vill men jag skulle ändå jobba men då för skojsskull :) Jag vill ju inte bara flyta runt. Jag vill ju utvecklas som människa mycket. Saker spelar inte mig någon roll, jag vill helst ha en litet fint hus. Inga flashiga bilar elelr båtar eller dylikt. Inte riktigt min grej. Men det kanske är för att jag inte är så ytlig I guess. Jag menar inte att det är fel att avra ytlig, jag säger bara att jag inte är det.


Kommentarer
Postat av: joanna-livet med Asperger symdrom

Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör veckans blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dag:)
http://www.domkallarmighannes.com/2013/05/veckans-blogg.html
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbar dag:)
kram

2013-05-07 @ 13:04:35
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Felicia [14år & rullstolsbunden]

Hej, jag vill bara tipsa om att jag har dagens blogg på gång. Och vore kul om du ville vara med? :D ( Förlåt om du inte gillar ''reklam'' )

Jätte fin blogg också btw ! :)

2013-05-07 @ 15:55:40
URL: http://misswheelchair.blogg.se
Postat av: Felicia [14år & rullstolsbunden]

Sv; Varsågod ! :)

2013-05-08 @ 08:13:27
URL: http://misswheelchair.blogg.se
Postat av: GeMina Arts

det jag skulle bli lycklig över är ju inte pengarna i sig utan det faktum att man kan ägna sig åt det man tycker om och som gör en glad, och man har ju så många möjligheter att göra någonting spännande av sitt liv :)
sv: tack så mycket!

2013-05-09 @ 09:08:11
URL: http://geminaarts.blogg.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Beror ju helt och hållet på hur mycket pengar det handlar om. Vinner man drömvinsten på lotto så kanske man kan bli olycklig. För tok mycket pengar. Men om man vinner 10 miljoner så är det lite mer lagom då tror jag man kan få den där friare känslan.

Har du inte redan röstat eller kan tänka dig rösta igen, hjälp oss gärna vinna en drömresa till Legoland genom att rösta på vårat bidrag: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list
Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma och till höger +1 klickar du på så har du lämnat din röst. Skulle betyda massor om du hjälpte oss.

2013-05-09 @ 22:57:21
URL: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: