8 oktober 2015

Hejsan.
 
Nu kommer vi till den där svåra delen igen. Vad ska jag skriva om? Jag har oftast svårt att hitta ett ämne och jag anser att vad jag gör om dagarna inte är så intressanta att folk vill veta. Även om jag vet att det inte är någon som läser bloggen.
 
Igår drog min pojke iväg på äventyr och var borta 7 timmar. Jag hade det ganska lugnt och skönt här i hans koja i skogen. Jag lagade mat, diskade och städade lite och sen blev det sitta och dega framför datorn. Jag insåg att jag hade massa bilder jag tagit med systemkameran som jag aldrig använt och funderar på att sälja bilderna. Kanske är ett dumt beslut, eller vad tycker ni? Om det nu är någon som trillar in här av misstag.
 
- Just nu så sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi har inga måsten idag men jag vill ändå hitta på något roligt eftersom jag åker hem imorgon och vi inte kommer kunna ses på minst 10 dagar. Sen jobbar han så oregelbundet så det kan bli fler dagar. Vi bor över 10 mil ifrån varandra just nu. Jag kan inte ta mig hit själv efterso det är 1 mil till den närmsta busshållplatsen. Visst kan jag gå den milen men vet inte riktigt om jag är så sugen på det.
 
Jag har inget körtkort men jag kommer börja göra det snart. Så fort min mamma blir godkänd. Jag känner att om jag ska bo här måste jag ha körkort. Det kommer aldrig fungera annars. Nu går det ju bra eftersom jag inte har något jobb men jag har gett mig fan på att jag ska ha ett innan 1 november. Wish me luck!
 
Min farmor kommer upp imorgon från Öland. Kommer vara hos oss iallafall en vecka till att börja med. Blir alltid att planera olika aktiviteter och äter speciell mat. Man kan ju inte servera makaroner och falukorv till farmor, det går verkligen inte. Men det blir nog några goda rätter, även jag ska försöka slänga ihop något. Jag har sett ett recept på färska vårrullar med mango och avokado som såg riktigt goda ut. Ska bara hitta receptet som mystiskt försvunnit från min telefon. Känns helt omöjligt att hitta.
 
Skriver nog lite ikväll. Ha det så bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: