Bildbomb!

Nu kommer det hända något här på bloggen som aldrig hänt förut. Och jag förstår verkligen inte varför jag gör detta men det kommer bli en bildbomb med egobilder på mig, som jag nyss tog. Bara för att visa att jag inte alls är vacker som vissa påstår. Och jag har inget smink på mig då jag inte använder det 
 
Glad tjej!

Jag räknade ihop mina timmar denna månad och det var mera än jag trodde det skulle vara även om jag förlorat några timmar när jag var sjuk. Men eftersom jag fick extra nu i oktober så blir nog novemberlönen lite mindre. Det var något strul med min lön. Men ska försöka att köpa julklappar till alla med min oktoberlön. Har en del kvar! Då återstår det frågan. Vad ska jag köpa till alla? Ingen säger vad de önskar sig heller och då blir det svårt. 

Nyheter - Helgen vecka 45 eller veckan 46 kommer det en liten kisse hit som är Norsk Skogskatt/Perser som ska heta Teddy. Jag såg honom på blocket och kunde verkligen inte stå emot för han var ju så mysig. Jag kommer aldrig glömma min underbaraste Tristan. Men jag kan inte sluta leva, han hade inte velat det. Så därför fortsätter jag framåt och hoppas jag träffar honom i himlen senare i livet. 

- Just nu så sitter och jag suckar. Jag ska in i duschen snart. Sen blir det fixa mig innan jobbet och gå 4 km i regn igen! Igår gick jag och det regnade, var kallt och mörkt. Men jag fick skjuts hem. Tack så mycket vän. Men idag blir det att gå hem också. Men nu är det ljust iallafall, tur det. 

Jag ska sova ensam i huset inatt. Inte taggad om jag säger så! Usch. Vill att någon kommer och sover här men verkar som att ingen vill det. Bor ju i skogen och det är kallt här. Sover ju i soffan för att det är runt 10 grader i mitt sovrum. Sov därinne en gång när det var kallt. Hade massa kläder + filtar osv. Frös ändå och blev sjuk. Så nu jobbar jag på att bli av med förkylningen och det halsonda i soffan istället. Katterna uppskattar iallafall att jag sover i soffan så det får en del av mitt übermysiga duntäcke. Inatt hade jag Felix och nu ligger Solveig här och degar. Lars kommer säkert snart och sover här också. Men det gör absolut ingenting. Det hjälper mig både fysiskt och psykiskt. 
 
Kommer inte in så många bilder då jag inte hittar kameran?! Vill hitta den. Även om det inte finns så mycket att fotografera just nu vill jag ändå se om jag kan fota något iallafall.